تعداد کل صفحات :your pages
1
2
3
4
5
6
7
...
به گزارش مشرق ،هرساله یک میلیارد نفر برای سفر از راه آهن استفاده میکنند. در انگلستان نیز به رغم افزایش هزینهها، استفاده از قطار جزء مهمی از زندگی روزمره بسیاری از افراد است.
با وجود کاهش سرمایهگذاری خصوصی در صنعت ریلی، استفاده از قطار در دوازده ماه اخیر 8/7 درصد و در پنج سال گذشته 5/27 درصد رشد داشته است. همچنین اکثر این مسافران از اقشار مرفه جامعه انگلستان به شمار میروند. تمامی موارد یادشده، راهآهن را به گزینهای جذاب برای تبلیغات - از طریق صفحات الایدی بزرگ، پوستر و بیلبوردها – بدل میسازد. همان طور که انتظار میرود، این فضای تبلیغاتی از ارزش چشمگیری نیز است. سال گذشته شرکت پرایمسایت طی معاملهای چندین میلیون پوندی، شرکت تایتان – که نیمی از دارایی آن از قرارداد با شبکه راهآهن انگستان تشکیل میشود – را خریداری کرد. تبلیغات داخلی در ایستگاهها نیز خود بحث دیگری است:
شبکه راهآهن [انگلیس] در سال 2010 قرارداد خود با شرکت ژیسِدِکو (JCDecaux) برای تبلیغات در داخل ایستگاهها را تمدید کرد. ارزش این قرارداد پنج ساله، 160 میلیون پوند بود.
اما ماهیت شرکت ژیسدکو به راستی چیست؟
گروه گزارشهای ویژه مشرق:
امروزه صهیونیسم لغتی آشنا در ادبیات سیاسی است. رژیم اشغالگر اسرائیل بر پایه ایدئولوژی صهیوینستی شکل گرفته است و نژادپرستی رایج در میان اسرائیلیها نیز ریشه در همین مکتب دارد. صهیونیسم به صورت کلی به معنای بازگشت یهودیان به سرزمین موعود است. اما صهیون به چه معناست و چرا این جنبش با عنوان مصهیونیسم خوانده میشود؟ چه تفاوتی در میان طرفداران صهیوینسم وجود دارد؟ آیا تمام نحلههای صهیونیستی دارای ریشه مذهبی هستند؟ صهیونیسم سیاسی که بنیانگذار آن را تئودور هرتصل مینامند چیست و چه تأثیری در شکلگیری دولت غاصب اسرائیل داشته است؟
بسم الله الرحمن الرحیم
دعا برای حضرت مهدی (عج) دلیل بر اظهار، محبت و دوستی به آن حضرت است و ایشان ذرّیه پیامبر (ص) است و محبت ذرّیه به آن حضرت امر خدا و مزد رسالت پیامبر است.
در بیان فواید و خواص دعا کردن برای حضرت مهدی (عج) و طلب ظهورش روایات و اخبار فراوانی رسیده است. در روایات آمده که دعا برای فرج امام زمان باعث طول عمر می شود. در خصوص دعا برای فرج بعد از هر نماز از ائمه(ع) روایاتی آمده است.
دعا به آن حضرت نوعی اداء حق ایشان است و از حضرت امیرالمومنین (ع) آمده است که فرمود “ادای حق مومن بهترین اعمال است”. پس چون آن حضرت بهترین همه مومنان است اداء حق حضرتش اهم اعمال خیر و افضل آنهاست.
گروه گزارش ویژه مشرق؛ مبانی آنچه در این نوشتار دین نوین جهانی نامیده می شود را باید در سالهای اولیه قرن بیستم جستجو کرد. زمانی که انجمن تئوسوفی و جریان عصر جدید (New Age Movement) برای بازسازی ساختار معنوی و دینی جوامع مختلف بر اساس آموزه های پیشامسیحی کابالیستی و تئوسوفیستی نظریات متنوعی ارائه نمودند.
با این حال این جریان تا دهه اول قرن بیست و یکم به یک فرهنگ و ایده عمومی تبدیل نشد و در کتابها و محافل خاص باقی ماند. اوج این عمومیت و فراگیری را در عرصه رسانه ای باید فیلم آواتار به شمار آورد که کاملاً برگرفته از این آموزه های پیشامسیحی است و اقبال فراگیر جهانی از آن میتواند محکی برای آغاز زمان ارائه عمومی مبانی این دین نوین جهانی دانست.
قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، کشور ایران در تصور غربیها پایگاهی حیاتی، آن هم در مرز شوروی و در قلب جهان اسلام به حساب می آمد و از دیدگاه مسلمانها کشوری اسلامی و اصیل به شمار می رفت که «شاه » سر سپرده غرب و هم پیمان اسرائیل بر آن حکومت می کرد و برای خوش خدمتی به اربابانش، کشورش را دربست در اختیار و خدمت آنان قرار داده بود.
علاوه بر آنچه که در تصور دیگران بود، در ذهن یک فرد شیعه مانند من، کشوری بود که در آن مرقد مطهر امام رضا، علیه السلام، و حوزه علمیه قم وجود داشت، کشوری دارای تاریخی اصیل و ریشه دار در تشیع و علما و اندیشمندان شیعه و تالیفات گرانبها، زمانی که به روایات وارده در خصوص مدح و ستایش ایرانیان بر می خوریم و آنها را بررسی می کنیم، به یکدیگر می گوییم:
این روایات مانند روایتهایی است که مدح و ستایش و یا مذمت اهل یمن، و یا بنی خزاعه را می نماید. از این رو هر روایتی که مدح و ستایش و یا مذمت گروهها و قبیله ها و بعضی کشورها را در بر دارد، نمی تواند بدون اشکال باشد. گرچه این روایات صحیح و درست می باشند، اما مربوط به تاریخ گذشته و احوال مختلف ملتهای صدر اسلام و قرنهای اولیه آن است.
یکی از مسائل مربوط به تربیت در بحث انتظار، این است که «چه کسی را می خواهیم تربیت کنیم؟» در کار تربیتی و آموزشی - که آموزش ابزاری است برای کار تربیت - پیوسته صحبت از اهداف می شود و امروزه هدفهای رفتاری بیشتر مورد توجه است . این که مشخص شود چه رفتاری مورد انتظار است که در نهایت فرد به آن برسد .
اگر بخواهیم دانستن را که یک امر پنهانی است به رفتار که امری آشکار است تبدیل کنیم، باید فعلش را طوری ادا کنیم که آن فعل با گفتن یا نوشتن، قابل مشاهده باشد; هر چند این تبدیل اهداف رفتاری گام خوبی است و در جهت این که در تربیت و در آموزش به کجا می رسیم و به چه سمتی قدم بر می داریم، بسیار مؤثر و سازنده است; ولی در عین حال انتقادهای بسیار بزرگی به آن وارد است .
و آن این که در تعریف رفتاری افراد نمی توان بسیاری از ابعاد شخصیتی شان را در قالب ریخت; بنابراین حد میانه ای را باید در نظر گرفت; یعنی باید از یک طرف اهداف کلی را در نظر گرفت و از طرف دیگر اهداف رفتاری را، تا آن اهداف رفتاری در حقیقت به ما نشان بدهد که به کجا می خواهد برسد و به کجا باید برسد.
ما، در تربیت نسل منتظر، هر دو مقوله را احتیاج داریم تا ویژگیهای شخصیتی شخص منتظر را بیان کنیم.
موضوع تازه ترین مطلب منتشر شده در وبلاگ عصر انتظار به ظهور امام عصر(عج) مربوط است که خواندنش خالی از لطف نیست. در این نوشته از سخنان علامه حسن زاده آملی استفاده شده است.
مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، وبلاگ عصر انتظار در جدیدترین نوشته خود آورده است:
ظهور همچون طلوع امريست تدريجي نه دفعي
شکر پروردگار متعال را که نعمت حیات بخشید و به نعمت اسلام و ایمان مفتخرمان کرد تا در سایه بندگی اش درجات کمال را طی کنیم و به مقام قرب و رضوانش نائل شویم و در این راه، بندگان صالح و اولیاء مقربش را در کسوت انبیاء و و اوصیا علیهم الصلاة و السلام، مربی و معلم و رهبر ما انسانها قرار داد، تا در سایه پیروی از این اسوه های الهی به سر منزل مقصود برسیم و آفات و خطرات مسیر بندگی ، مانع از طی مسیر نشود.
یکی از بزرگترین الطاف الهی برای مومنین عصر حاضر، خصوصا ملت شریف ایران، تقارن مبارک ایام حیات دنیوی شان با انقلاب اسلامی و برپایی نظام مقدس جمهوری اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) و تداوم آن با هدایت های حکیمانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای - مد ظله العالی- میباشد.
شیعیان پیرو حضرت علی(ع) و معتقد به جانشینی بیواسطه آن حضرت بعد از پیامبر گرامی(ص) و نصّ و تصریح ولایت آن حضرت در «غدیر خم» از طرف پیامبر اكرم (ص) میباشند كه در پی آن، ایشان مردم را در صحرای گرم و سوزان «خُم» متوقّف كرد و با بیان خطبهای، از جمله فرمود: «من كنت مولاه فهذا علی مولاه; هر كس من مولا و وليّ او بودهام، علی مولا و وليّ او است...» و به همین مناسبت آیه 62، «سوره مائده» نازل شد و حدیث یاد شده، در منابع و كتابهای معتبر اهل تسنّن نیز نقل شده است.
اگر بخواهیم به تمام تفاوتهای شیعه و سنّی، اعمّ از فقهی، کلامی، حدیثی، تاریخی و ... بپردازیم، وقت و صفحات فراوانی را به خود اختصاص میدهد که مجال آن نیست. بنابراین تنها به تفاوتهای اصلی اشاره میشود.
1. اختلاف اساسی شیعه و سنّی بر سر خلافت اسلامی و مرجعيّت دینی است. اهل سنّت، امامت را به عنوان رهبری اجتماع قبول دارند؛ ولی امامت به معنای مرجعيّت دینی و به معنی ولایت را نمیپذیرند. اهل تسنّن برای هیچ كس، حتّی برای ابوبكر، عمر و عثمان چنین منصبی را قائل نیستند.
از این رو، عصمت را در امام و خلیفه لازم نمیدانند؛ ولی شیعه، امامان خود را معصوم از خطا میدانند. از این رو استاد مطهّری(ره) اختلاف سنّی و شیعه را در بحث امامت ریشهای میداند و میگوید:
عبداللهیان: برای بحرین طرح سیاسی داریم
لغو تابعیت ها ، سرکوب ها و کشتارها در دو سال گذشته در بحرین نه تنها بحران این کشور را حل نکرده، بلکه وضع به گونه ای شده است که برخی کشورهای غربی و مجامع بین المللی درباره وضعیت بحرین هشدار داده اند. |
بعضی در سازمان حج دکان درست کردهاند!
منظور ما این بود که ما هرچه ویزا از عربستان گرفتیم، به مردم بدهیم و اینطور نباشد که ویزاها را اول به سازمانها و نهادها بدهیم و بعد هرچه ماند به مردم بدهیم. ما این کار را انجام میدهیم، ولی بدانید تحت فشار سختی هستیم. |
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 66 صفحه بعد